Comunicarea despre viitor intre parteneri

Atunci cand partenerul tau evita sa vorbeasca cu tine despre viitorul vostru impreuna, inseamna ca relatia pe care o aveti nu va duce nicaieri intr-un final. Cu totii stim ca atunci cand intram intr-o relatie avem asteptari mari unul de la celalalt si in special planuri de viitor.

In general, nici-o relatie serioasa nu incepe ca cei doi parteneri sa nu isi doreasca un viitor impreuna si fara sa se gandeasca la faptul ca acea legatura poate duce in cele din urma la casatorie.  Probabil ca in cele din urma sunt foarte putine povestile care dureaza, iar acest lucru se intampla din mai multe motive.  Pentru evitarea despartirilor dureroase trebuie sa iti cunosti foarte bine partenerul si sa iti dai seama ce isi doreste de la tine. De cele mai multe ori te gandesti ca este imposibil sa ii citesti gandurile, dar exista numeroase motive care il dau de gol si care iti pot spune ca nu are nici-un gand serios cu tine sau nici-un plan de viitor. Din comportamentul partenerului iti poti mai da seama ca de cele mai multe asteapta ceva mai bun ca tine sa vina in viata lui.

Putini sunt oamenii care pot intradevar sa iubeasca, sa-si asculte partenerul in diferite ipostaze chiar sa il si ajute daca este necesar si care sa nu conduca la nefericirea relatiei.

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.