Buna dimineata la o noua saptamana !

Oamenii au nevoie de iubire. Au nevoie să se simtă iubiţi, au nevoie ca inima lor să bată la unison cu inima altcuiva. Au nevoie să simtă fluturi în stomac, să li se spună lucruri frumoase, să primească afecţiune. Au nevoie de atenţie, au nevoie de îmbrăţişări calde şi sincere. Au nevoie de acea siguranţă pe care ţi-o dă doar iubirea. Au nevoie de o jumătate a lor.
Oamenii au nevoie de prietenie. Au nevoie de un suflet care să le fie aproape şi care să-i asculte. Să le asculte bucuriile şi tristeţile. Să se bucure şi să plângă alături de ei. Au nevoie să nu se simtă singuri, neajutoraţi. Au nevoie de două mâini care să se întindă pentru ei atunci când sunt la pământ. Oamenii au nevoie şi caută toată viaţa prieteni.
Oamenii au nevoie de speranţă. Au nevoie să creadă că atunci când lucrurile merg doar prost o să apară ceva care o să schimbe situaţia în bine. Au nevoie să ştie că viaţa nu ia fără să dea înapoi. Oamenii au nevoie de speranţă pentru a continua drumul anevoios al vieţii, pentru că speranţa e calea pe care mergem căutând luminiţa de la capătul tunelului.
Oamenii au nevoie de pace. Au nevoie să se simtă bine în pielea lor, să fie împăcaţi cu viaţa lor, cu realizările şi cu eşecurile lor. Au nevoie să se împace cu trecutul şi cu ce a rămas acolo. Oamenii au nevoie să îşi simtă sufletul uşor şi nu îngreunat de suferinţă.
Oamenii au nevoie de libertate. Au nevoie să nu se simtă îngrădiţi, sufocaţi. Au nevoie să simtă că deţin controlul asupra deciziilor lor. Au nevoie să fie ei înşişi, nu nişte indivizi obligaţi să poarte o mască a societăţii.
Oamenii au nevoie de curaj. Au nevoie să se simtă puternici. Să simtă că pot. Ei au nevoie de curaj pentru a infrunta tot ce pare fără rezolvare.
Oamenii au nevoie de credinţă. Au nevoie să simtă că undeva, acolo Sus, cineva îi iubeşte şi îi ocroteşte de tot ce e rău. Au nevoie să simtă că nu le este dat mai mult decât pot ei să ducă.
Oamenii au nevoie de lacrimi de bucurie, de îmbrăţişări calde, de gesturi tandre, de vorbe frumoase, de sinceritate, de încredere şi de finaluri fericite.
Iar pentru toate astea… oamenii au nevoie de alţi oameni!

Nu de fiecare dată am reuşit să aşez frumos cuvintele aici, pe o tablă albă.
Nu am reuşit nici să ajut pe toată lumea sau să transmit de fiecare dată.
Dar mereu am scris bucăţi din suflet, sentimente, emoţii, fluturi, priviri, durere, dezamăgiri, visuri, trecut, răni.
Am scris şi voi continua să o fac. Nu am atins de fiecare dată pe cineva  sau alinat..dar mereu am încercat să o fac.
Am fost eu întotdeauna, în spatele unor cuvinte scrise pur şi simplu fără reţineri.
Oriunde merg sau mă aflu, mă retrag să scriu.
Aici e locul meu şi nu sunt perfectă, nici pe departe la un nivel avansat, dar ştiu că sunt lucruri care mă definesc şi fără de care nu pot trăi.
Voi, cei care mă citiţi aţi fost de multe ori inspiraţia mea şi m-aţi ajutat mai mult decât credeţi!
Nu numărul like-urilor mă interesează, ci câţi dintre voi mă citiţi şi câţi citiţi în spatele acestor cuvinte.
Ne putem cunoaşte şi mai bine, sunt aici!
Eu mi-am găsit refugiul în scris.
Dar asta este doar o bucată din mine.
Scriu pentru că îmi curg cuvintele din suflet în mâini şi ajung aici.😊
Vreau să văd câte persoane am lângă mine în permanenţă, aici!

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.