Vacanta de Paste

Este frumos sa fi intr-o mini vacanta, dar si mai frumos si mai placut era sa fim plecati la mare distanta de casa. Dar cum nu s-au dat salariile inainte de Sfanta Sarbatoare de Paste m-am hotarat ca totusi sa raman acasa iar plimbarile sa le fac in jurul casei. Nu mai spun ca pregatirile pentru aceasta zi sfanta au durat o vesnicie, cel putin asa am simtit. M-am si odihnit, m-am si plimbat, m-am si distrat. Cu rasfat mic se fac lucruri mari.

M-am plimbat prin parc cu catelusa mea Sara, am alergat-o pana a adormit. Odata cu ea am adormit si eu :). Soarele ne-a incalzit sufletele fiind o vreme fantastica de primavara. Este frumos sa sti sa crezi in tine. Este frumos sa iti simti relaxarea prin propriul suflet (al tau, al celui de langa tine). A fost o relaxare in care imi voi aminti mereu cu drag.

Revenind acasa nu cu o foarte mare bucurie mi-am dat seama ca timpul petrecut in aer liber a fost relaxant, relaxare care mi-a dat energie si m-a schimbat din gandurile negative ce le aveam, in ganduri pozitive. Este frumos sa te relaxezi intr-un mediu in care iti face placere si totodata te poate schimba.

 

 

 

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.