Investeste in dragostea ta

Prima zi de serviciu dupa vacanta de paste a fost astazi. Mi s-a parut foarte lunga ca zi de lucru, cei drept, obositoare. Trairile pe care le avem atat la serviciu cat si in viata de zi de cu zi, adica in viata personala, sunt umbrele amintirilor care ne raman in urma, le lasam undeva uitate intr-un „raft” de biblioteca. Cele care ni le reamintim cu drag le vedem pur si simplu in fata noastra zilnic, indiferent cat de incarcata ne-ar fi ziua, le vedem, ni le inchipuim si niciodata  nu le uitam, Amintitrile pozitive ne reda curajul de a infrunta viata care uneori ni se pare foarte grea.  Prin greutati trecem mult mai usor daca ne amintim de pozitivitatea sentimentelor traite pana in acel moment.

Iesind de la serviciu m-am indreptat spre spatiile comerciale (magazine) spre a ma interesa si viziona ceva deosebit pentru a face un cadou unei persoane dragi. Cei drept nu prea am fost incantata de ceea ce am vizionat in special ca persoana caruia ii voi face cadoul este de gen masculin. Mai greu este sa alegi un cadou pentru un barbat drag. Privirea mi s-a oprit la cateva camasi (desi stiu ca are destule, dar nu de la mine), acolo mi s-a indreptat privirea in acel moment.  Ma gandeam ca poate ar merge si altceva pentru un barbat. In zilele ce vor urma sau cel mai mult probabil in dupa amiezile ce vor urma imi voi invita o prietena care sa ma ajute cu un sfat pentru a alege un cadou potrivit.

Cateodata nu este foarte usor sa faci un cadou unui barbat si mai ales ca alegerea cadoului pentru care optez eu … nu este vorba despre un barbat oarecare. Cand vine vorba despre femei ai de unde sa alegi cadoul: haine, bijuterii, genti, produse de infrumusetare si multe altele, in schimb cand vine vorba de barbati este putin mai complicat, oferta de cadouri pare mult mai limitata. Acesta este motivul pentru care imi voi invita prietena la cumparaturi si impreuna sa putem alege ceva in mod special si deosebit,  pentru a-mi da sfaturi cum sa aleg un cadou perfect pentru un barbat apropriat, un barbat in care imi doresc sa se simta special in prezenta mea si a cadoului ales din inima, sa fie surprins, sa se simta rasfatat, iar pentru fericirea lui sa se bucure pentru minunatul cadou si evenimentul important ce va urma ….

, ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.