Invata ca sa te iubesti, ca sa fi iubit/a

De cele mai multe ori mi-a fost dat sa aud de povesti de iubire care au inceput ca un vis de vara si au sfarsit ca un mare cosmar. Reusita unei relatii depinde si de experienta de viata a partenerilor si de interesele acestora.

Pot pune ca din experienta personala nu mi-a fost usor sa inteleg ce este cu adevarat in gandirea unui barbat. O relatie care mi-a schimbat complet viata si m-a facut sa deschid ochii a fost alaturi de un barbat care era „Barbatul mamei” sau „Baiatul mamei”, mai bine zis se considera centrul atentiei, a universului. In jurul sau erau o mare de oameni care trebuiau sa ii faca pe plac. De multe ori el nu considera ca acestia il iubesc indeajuns , iar daca lucrurile mergeau prost intotdeauna era vina ta sau a altora. Pentru el responsabilitatea si maturitatea erau notiuni pe care le detinea, dar nu si le asuma, nici macar cu pretul vietii, in schimb distractia si placerile de moment erau la ordinea zilei.

Am invatat la momentul respectiv ce inseamna sa te afli langa un barbat nepotrivit vointei si stilului de viata. Am considerat ca din comportament sunt doar un trofeu in viata lui si cum intuitia feminina nu se inseala niciodata, asa a fost precum am simtit pentru ca mi-a dezvaluit cu sinceritate intr-un final ceea ce simtisem de fapt.

Asta a fost odata, ramane de vazut  ce va fi ! Viata isi continua „fagasurile” ei in alt necunoscut.

 

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.