Ganduri printre randuri (3) ….

Ma gandesc adesea la ceea ce a fost si la ce va fi.  Fiecare coltisor al inimii mele este prins intr-o amintire.

Ce este amintirea? Amintirea este o ploaie de zambete, numeroase lacrimi, o intrunire a sentimentelor pe care doar noi le cunoastem, le stim. In amintirea mea iubesc sa te privesc. Te-as privi tot timpul intr-o multitudine de amintiri si as pastra doar acel sentiment profund in care ne tinem de mana si in care ne spunem cat de mult dorim sa fim impreuna.

Sunt singura. Imi este sufletul trist si plin de amintiri.  Amintri ce se cladesc din timp in timp, si in special din trecut. .  Viitorul ne apartine sa il cladim impreuna. Ai aparut in viata mea exact cand era momentul cel mai potrivit. Ai aparut exact in momentul in care aveam nevoie de cineva ca sa ma inteleaga si sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt.  Ti-am ascultat povestea sufletului, m-am mirat si am ramas mirata si totodata trista de sentimentul nebunesc ce poate exista in suflete, m-ai lasat fara cuvinte, fara a ma putea exprima. Si acum ma simt tot fara cuvinte printre amintirile si trairile tale din trecut.

Totodata trecutul plin de amintri nefaste trebuie uitat, lasat sa se formeze o „panza de paianjan” in care doar noi doi trebuie sa iesim in lumina vietii a amintirilor placute si create numai de noi. Trebuie sa ne gandm numai la noi si la ceea ce ar fi bine numai pentru noi, pentru a creea o dragoste infinita si nemuritoare.

Mi-as dori sa am o viata fericita cu o familie fericita langa care sa imi cladesc fericirea. Mi-as dori sa ajung o femeie de succes pentru ca stiu ca pot. Mi-as dori sa am un barbat langa mine in care sa ma trezesc in fiecare dimineata fericita., in care sa ma trezesc sarutata, sa ma pot uita in ochii lui si sa stiu ca in bratele lui sunt acasa. in familia pe care ne-am construit-o. Mi-as dori ca fiecare particica a sufletului nostru sa fie brazdat de amintiri placute care sa fie vesnice. Mi-as dori ca si tu sa simti ceea ce  simt eu.

Multumesc ca existi …

 

, , , , ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.