O zi speciala pentru mine ! …

Randuri printre ganduri ! …
ZIUA DE NASTERE A MAMEI MELE !

Cea mai frumoasa femeie este femeia care si-a pierdut noptile, s-a obosit, a educat si a daruit fara nimic in schimb … O cheama MAMA MEA!

…Insasi viata depinde de vointa unei singure femei: mama. Datorita ei deschidem ochii spre lume si soare. Ea este asociata cu caldura si siguranta. Mama este cea care ne face oameni, asezand temelia caracterului nostru, facandu-ne oameni din lacrimi si sperante!

Este o zi de petrecere pentru mine intr-un fel, desi suntem in mijlocul saptamanii ma resemnez pentru ziua de nastere a mamei mele.
“O mama isi poate tine doar o vreme copilul de mana, dar de inima nu-i da drumul pana la sfarsitul vietii.”
O mama dulce mama! Mama … ce cuvant inaltator … primul meu cuvant … un sentiment de dragoste imi invaluie sufletul si un chip gingas imi apare in fata ochilor atunci cand vreau sa renunt, sa renunt la a-mi duce sarcinile pana la capat, sarcinile de zi cu zi.
Am ochii plini de lacrimi, lacrimi de fericire cu gandul ca inca mama mea inca mai este in viata si inca ii mai pot vorbi si inca mai ma pot sfatui cu ea, o privire calda, iubitoare si ocrotitoare ma urmareste in fiecare zi si asta imi da curaj sa merg mai departe spre rezolvarea tuturor problemelor pe care le am, probleme pe care viata insasi mi le da cu cruzime, cateodata.
Impachetand cadoul mamei pe care urmeaza sa il primeasca, ma invalui in amintiri, in dorinta de a ma pregati si sufleteste pentru momentul adecvat. Pentru mama mea nu cadourile sunt un prilej de bucurie, pentru mama mea … cadourile vietii sunt … sa ma vada fericita si sa nu cunosc niciodata tristetea, iar rautatea oamenilor care ma inconjoara sa se departeze de mine.
Pentru o zi speciala pentru mine, va doresc tuturor o dupa amiaza cu mult soare in suflete, sa fiti mai buni, iar bunatatea sa va insoteasca pretutindeni …

http://feeds2.feedburner.com/Soarelemeueștitu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.