Iubirea copilăriei

Timpul este o iluzie, iar iubirea gândurilor noastre devin din ce în ce mai amplă, mai diversificată cu fiecare zi ce trece. Iubirea în forma ei pură este perfectă. Pe parcursul vieții mele au apărut relexii ale iubirii ideale încât de cele mai multe ori m-am străduit să răspund pozitiv în fața unei iubiri.
Trecând prin viață am crescut frumos, cu educație aleasă, iar această creștere mi-a dat de cele mai multe ori bucurie în sulfet pentru a-mi finaliza amintirile poveștilor de copilărie. Deseori mă uit în trecut și îmi aduc aminte cu drag despre toate amintirile copilăriei unde mă fascina joaca și surprizele plăcute ale părinților, plimbările și excursiile cu prietenii, cu colegii.
Aveam o foarte bună prietenă care mă lua cu ea pretutindeni, m-a învățat să patinez, jucam pititea, ne jucam cu păpușile, citeam Povești din copilărie sau nemuritoare ne simțeam în largul de copii. De nenumărate ori vroiam să creștem repede mari să avem obiecțiuni și răspunderi, iar acum când suntem maturi și cu familii ne dorim de cele mai multe ori să fin din nou copii.

A iubi înseamnă a înceta sa trăiești pentru tine; face ca toate sentimentele omenești, teama, speranta, durerea, bucuria, plăcerea sa nu depindă decat de o singură ființă; înseamnă a te cufunda în infinit, a nu găsi nici o limita simțirii, a-ți închina viața unei ființe în așa fel incât să nu trăiești si să nu gândești decât pentru a te face fericit.
Ca un om să iubească pe altul e probabil cea mai grea sarcină care ne-a fost încredințată. Iubirea este un imbold pentru fiecare să se desăvârșească, să devină cineva, să devină un nou început într-o nouă lume, el însuși de dragul cuiva.
Soarele aduce un nou inceput pe care luna il tine in intuneric. Ca in cer, asa si pe pamant, caci nu exista pe lume vraja mai frumoasă decât doi oameni uniti prin dragoste. Nimic nu e mai dulce ca dragostea; nimic mai puternic, mai inălțător; nimic mai cuprinzător; nimic mai fericit, mai plin, mai bun…
Nici o funie, nici un lant nu poate fereca la fel de solid, nu poate lega la fel de strans, cum o face iubirea cu un singur fir. In tine sunt florile si lumina focului,stelele si cantecul pasarilor, mireasma verii,linistea dinaintea zorilor.

In această zi specială de 1 Iunie, vă doresc din suflet ca toate visele să vi se împlinească, să aveți parte de sănătate, liniște, înțelegere, realizări pe toate planurile și multă iubire din partea celor dragi …

http://feeds2.feedburner.com/Soarelemeueștitu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.