Numerologia zilei de naștere

O prezentare a programului privind numerologia zilei de naștere pot să v-o ofer scriindu-vă aici (în mare parte) :

Ziua de naștere 1 (liderii)

Personalitate : Fire puternică și independentă. Spirit de inițiativă și organizare, calități de lider. Gândire rapidă și foarte inventivă. Majoritatea celor născuți pe 1 sunt ambițioși, competitivi, apți să-și croiască un drum în viață și dornici să atingă succesul. Nu le place să li se dicteze ce trebuie să facă și au oroare de rutină. Curajosi, loiali și ușor idealiști, au nevoie de un scop, o provocare, un țel. Dețin darul minunat de a-i motiva pe ceilalți.

Defecte : Grabă, încăpățânare, gust pentru risc, agresivitate, individualism și tendința de forța nota când lucrurile nu evoluează în direcția sau în ritmul dorit.

În dragoste :Pasionați și inclinați către extreme. Se aprind rapid, sunt predispuși la iubiri fulgerătoare, le place să cucerească. Au magnetism și o sexualitate plină de forță.

Ziua de naștere 2 (cooperanții)

Personalitate : Pașnici și prietenoși, cei născuți pe 2 depind mult de anturaj și de mediu. Sunt sensibili, afectuoși și au nevoie de atenție. Caută armonia și siguranța. Diplomația este o calitate de bază. Sunt buni mediatori și colaboratori. Au intuiții excelente și abilități psihologice. Iubesc frumosul, au gusturi rafinate și adesea au talente artistice. Atenți la detaliu și perseverenți, le este mai la îndemână să definitiveze un proiect decât să-l inițieze. Nu le place să iasă în față, preferând planul secund.

Defecte :Timiditate, neîncredere, vulnerabilitate, nervozitate, lipsă de combativitate, pesimism și înclinația de a accepta prea multe compromisuri.

În dragoste :Sunt romantici, tandri și foarte sentimentali. Iubirile lor se nasc mai lent, prin tatonări succesive, sunt profunde, liniștite și discrete.


Ziua de naștere 3 (imaginativii)

Personalitate : Inspirați, plini de vitalitate, sociabili, veseli și entuziaști, cei născuți pe 3 au capacitatea de a le transmite celorlalți emoțiile, mai ales în dragoste și în arta. Au carismă, grație, strălucire. Sunt imaginativi, au simțul culorii, al scenei, al micului și marelui ecran. Scriu frumos. Buni comunicatori, se descurcă minunat în negocieri și vânzări. Inteligența ascuțită și spontană este dublată de o mare sete de cunoaștere.

Defecte : Superficialitate, nestatornicie, toane, frivolitate, nerăbdare și tendința de a risipi, de a trăi mai scump decât le îngăduie veniturile.

În dragoste : Reacționeaza viu la stimulii erotici, sunt afectuoși, atrăgători și foarte căutați de sexul opus. Se poate să umble din floare-n floare până întâlnesc partenerul potrivit, dar când îl întâlnesc îi sunt foarte devotați.

Ziua de naștere 4 (conștiincioșii)

Personalitate : Disciplinați și responsabili, cei născuți pe 4 își iau sarcinile în serios, atât în profesie cât și în viața particulară. Sunt oameni cu principii, cu simț moral. Iubesc munca, dau dovadă de metodă, disciplină și precizie. Foarte realiști, trebuie mai întâi să vadă ca să creadă, vor situații clare și construiesc doar pe teren verificat și solid. Sunt rezervați și mândri (dar nu aroganți), dar au înțelegere pentru ceilalți, cărora le inspiră încredere.

Defecte : Rigiditate, încordare, scepticism, încăpățânare și pornirea de a-și reprima emoțiile, ceea ce poate antrena o serie de frustrări.

În dragoste : Nu agreează efuziunile amoroase, sunt prudenți și nu-și dăruiesc inima prea ușor. Chiar dacă din exterior par mai reci, leagă relații temeinice, sunt fideli și își prețuiesc partenerul de viață.

Ziua de naștere 5 (isteții)

Personalitate : Inteligenți, inventivi și foarte curioși, cei născuți pe 5 știu totul despre orice, sau măcar câte un pic din toate și au marele talent de a găsi rapid soluții. Mereu în căutarea noului, sunt adaptabili, progresiști și deschiși către schimbări. Le place să călătorească, să cunoască fețe noi, să comunice, să socializeze. Iubesc libertatea, nu suportă restricțiile și caută provocările, mai ales de natură intelectuală.

Defecte : Neliniște, nerăbdare, impulsivitate, încăpățânare și inclinația către excese (mâncare, alcool, sex, medicamente sau droguri), cu efecte nocive asupra sănătății.

În dragoste : Au o mare putere de seducție, de care nu sunt însă întotdeauna conștienți, mai ales în prima tinerețe. Romantici și pasionați, au nevoie de o pereche cu care să rezoneze mental și spiritual.

Ziua de naștere 6 (familiștii)

Personalitate : Înțelegători, sociabili și generoși, cei născuți pe 6 sunt fericiți când pun umărul la fericirea altora, în special a familiei. Vor urmări calea de mijloc, armonia. Sunt corecți, de încredere și sar în ajutorul semenilor la cel mai mic semn. Știu să-i îngrijească, să-i trateze, să-i aline, să-i încurajeze. Adesea au virtuți medicale sau terapeutice. Au simț estetic, imaginativ și artistic. Bunăstarea și liniștea căminului rămâne însă țelul lor major.

Defecte : Fire oscilantă, inerție, sentimente extreme și vulnerabile, credulitate, slăbiciune în fața rugăminților, laudelor și lingușelilor.

În dragoste : Au sentimente puternice și sunt foarte tandri. Cuplul este esențial pentru ei. Pot avea mai multe relații, dar când găsesc omul potrivit își găsesc tihna și echilibrul. Știu să-și facă partenerul fericit.

Ziua de naștere 7 (înțelepții)

Personalitate : Capabili de o percepție profundă și analitică, cei născuți pe 7 sunt înclinați spre cultură, spiritualitate, filozofie, știință și tehnică. Îi atrag misterele, lucrurile oculte. Dispun de vaste facultăți mentale, au un spirit de observație ascuțit și o intuiție deosebit de dezvoltată. Preferă să lucreze singuri și duc la bun sfârșit ceea ce încep. Introspectivi, meditativi și uneori enigmatici, au, totuși, un caracter puternic și plin de curaj.

Defecte :Egocentrism, obstinație, orgoliu și faptul că își exteriorizează greu sentimentele, ceea ce le poate aduce neajunsuri relaționale.

În dragoste : Își trăiesc intens emoțiile, dar nu le dau frâu liber și îi consideră pe cei ce o fac drept labili sau imaturi. Distanți, exigenți, critici și crispați, își reduc singuri șansele de fericire afectivă.

Ziua de naștere 8 (magneticii)

Personalitate : Având o personalitate de anvergură, ambițioasă și plină de forță, cei născuți pe 8 detestă mediocritatea. Nu se tem de nimic, au inițiativă, talent organizatoric, putere de muncă, sunt competitivi și originali. Își folosesc înzestrarea pentru a porni pe cont propriu, pentru a făuri și dezvolta, de cele mai multe ori cu rezultate spectaculoase. Au simțul afacerilor și al banului. Asocierile le lasă adesea un gust amar.

Defecte : Tendințe dominatoare sau extremiste, nerăbdare, impulsivitate. Șansele irosite, lipsa de scrupule, greșeala de a risca gratuit ceea ce au construit sau acumulat se razbună sau aduc eșecuri.

În dragoste : Pentru ei, pasiunea este la ordinea zilei. Au un mare apetit sexual, se înflăcărează repede, se dăruiesc total, dar le trece repede. Magnetici și fascinanți, cuceresc fără efort.

Ziua de naștere 9 (idealiștii)

Personalitate : Dotați cu vederi largi, mărinimie și mult idealism, cei născuți pe 9 par a fi meniți unor cauze înalte. Sunt altruiști, caritabili, plini de compasiune, dar dinamici și eficienți. Adesea joacă un rol important în societate și se implică în acțiuni umanitare sau progresiste. Imaginația, inspirația și talentul îi împing frecvent spre sfera artistică. Sunt un pic ciudați, extravaganți, rebeli și aventuroși.

Defecte : Neliniște, reacții subite și neașteptate, idei fanteziste, inconstanță, orgoliu, lipsă de tact.

În dragoste : Cei de sex opus îi găsesc seducători și fascinanți. Cuceresc ușor dar, romantici și visători fiind, uneori suferă deziluzii din cauza credulității și naivității. În ciuda firii contradictorii, își iubesc sincer familia și pot fi fideli. Au o relație specială cu copiii.

Ziua de naștere 10 (ambițioșii)

Personalitate: Având o mentalitate de învingător, cei născuți pe 10 sunt răzbătători și își croiesc drumul în viață fără să aibă nevoie de sprijin. Sunt puternici, curajoși, dinamici, siguri pe ei și foarte ambițioși. Au spirit de comandă, abilități strategice și manageriale, sunt inventivi. Răspund prompt la provocări. În general ajung oameni de succes, mai cu seamă când își stabilesc obiective precise și constructive. Prețuiesc prietenia și o cinstesc prin loialitate și devotament.

Defecte : Fire iute, posesivitate, gelozie, idei fixe, tendințe dominatoare, refractari la sfaturile venite de la ceilalți.

În dragoste : Au iubiri intense, sunt pasionați. Posedă o mare forță de atracție, iar faptul că sunt eleganți le sporește farmecul. Le place să cucerească, dar trebuie stimulați continuu, căci altfel se plictisesc.

Ziua de naștere 11 (diplomații)

Personalitate : Cei născuți pe 11 sunt dintre „cei aleși”. Se disting prin însușiri aparte, precum: vocație, iluminare, inspirație, intuiție, imaginație, abnegație. Sunt niște idealiști cu un destin deseori special, călăuzit de puterea convingerilor și marcat frecvent de un talent timpuriu, de o revelație sau de chemarea unei misiuni. Au forță morală, sunt înțelepți și diplomați. Le place studiul. Uneori au o percepție atât de ascuțită, încât poate duce la apariția unor manifestări parapsihice.

Defecte : Lipsă de realism, exaltare, excentricitate, aroganță, individualism.

În dragoste : Sunt romantici, deosebit de sensibili, au sentimente nobile și tendința de a idealiza ființa iubită. Au nevoie de un partener de viață cu care să comunice spiritual, dar care să aibă în paralel ceva mai mult simț practic decât au ei.


Ziua de naștere 12 (artiștii)

Personalitate : Fie că evoluează sau nu în domeniul artelor, cei născuți pe 12 au un simț dramatic dezvoltat și pun talent în ceea ce fac, chiar dacă e vorba doar de lucruri banale. Au o fire prietenoasă, le place să socializeze, să lucreze în colaborare. Sunt liantul grupului și sufletul petrecerilor. Îi măgulește să se afle în centrul atenției. Energici și dornici de schimbări, sunt mereu în mișcare, preocupați mereu de altceva.

Defecte : Stări de spirit schimbătoare, nervozitate, instabilitate, dispersie, atribute ce-i pot impiedica să-și exploateze resursele.

În dragoste : Înclinați mai mult către flirt decât către ceva serios, arareori au legături stabile. Chiar când iubesc sincer, independența lor și dorința de a face doar ce-i taie capul, indiferent dacă celălalt este sau nu de acord, poate compromite relația.


Ziua de naștere 13 (profesioniștii)

Personalitate : Uzând de calități ca simțul practic, creativitatea și disciplina, cei născuți pe 13 au darul de a ști să îmbine frumosul cu durabilul și funcționalul. Sunt oameni realiști, logici, organizați, meticuloși și de încredere, care pun preț pe muncă, familie și tradiție. Profesia este de bază pentru ei, dar este esențial să le placă ceea ce fac. Se poate să-și schimbe ocupația până își găsesc vocația, dar când o găsesc, fac din meserie o artă. Sunt în general serioși, vorbesc puțin, sincer și cu miez.

Defecte : Rigiditate, încăpățânare, conservatorism, scepticism, care pot bloca accesul la o serie de oportunități favorabile. Mai multă deschidere!

În dragoste : Au sentimente profunde și statornice. Prudenți, se leagă greu, în timp. Chiar dacă nu sunt prea expansivi în dragoste, au un farmec al lor, care atrage.


Ziua de naștere 14 (independenții)

Personalitate : Curioși, independenți și adaptabili, cei născuți pe 14 au nevoie de informație, provocări și schimbare. Sunt curajoși, riscă deseori și cred în steaua lor norocoasă, având o fire de jucător. Inteligenți, ingenioși, practici și creativi, găsesc rapid soluții la orice și sunt talentați în multe domenii. Dacă își consacră aptitudinile unei cariere pe placul lor, dacă fac apel la voința și realismul cu care sunt dotați, pot munci foarte mult și pot atinge mari succese. Altfel, s-ar putea irosi în van…

Defecte : Impulsivitate, lipsă de echilibru, înclinație către dependențe (alcool, tutun, mâncare, medicamente, drog, jocuri).

În dragoste : Fermecători și plini de temperament, nu duc lipsă de oferte. Totuși, preferă să aleagă decât să fie aleși. Au o viață sentimentală bogată și adesea destul de furtunoasă.


Ziua de naștere 15 (creativii)

Personalitate : Pentru cei născuți pe 15, familia pare a fi cel mai important lucru din lume. Totuși, au propriile lor nevoi, care nu trebuie neglijate, cum ar fi: de a-și exersa talentele și funcțiile mentale, de a dovedi că pot funcționa independent, fără sprijinul altora, de a se pune în slujba unei cauze sau a unei activități caritabile. Sunt sensibili și generoși, au o aplecare spre arte și deprind lesne limbile străine. Sunt curioși, dornici să călătorească și să învețe lucruri noi.

Defecte : Neîncredere, timiditate, sensibilitate exagerată, mai ales la critici sau la lipsa de atenție a celorlalți.

În dragoste : Sentimentali, visători și senzuali, sunt însetați de dragoste. Uneori tind să-și facă iluzii, să se lege de persoane nepotrivite. Cu timpul, învață să-și gestioneze mult mai bine enorma afectivitate.

Ziua de naștere 16 (spiritualii)

Personalitate : Intuitivi, inteligenți, analitici și profunzi, cei născuți pe 16 sunt aplecați spre cercetarea subiectelor serioase, de fond, ale vieții. Sunt interesați de cultură, filozofie, religie, etică, psihologie, legislație, ezoterism etc. Dar, chiar dacă lumea spiritului predomină, sunt oameni cu personalitate și temperament, care sunt împliniți doar când au o familie și o bună integrare socială. Darul de a aprofunda poate face din ei excelenți specialiști sau experți, foarte apreciați în domeniul lor.

Defecte : Dogmatism, suficiență, vanitate, spirit de contradicție, critică, replici caustice.

În dragoste : Au sentimente adânci, dar nu și le exteriorizează ușor. Adesea se îndrăgostesc de persoane diferite de ei ca temperament, vârstă, preocupări etc. Când decid să se fixeze, aleg parteneri stabili, de încredere.

Ziua de naștere 17 (managerii)

Personalitate : Ambițioși, plini de energie și cu o viziune largă și sintetică, cei născuți pe 17 au un talent special pentru afaceri. Sunt excelenți organizatori, manageri și promotori. Au o minte iute, progresistă, cuprinzătoare. Proiectele lor sunt ample și îndrăznețe, mijloacele de împlinire sunt originale, ingenioase și eficiente. Pot să facă bani, uneori chiar foarte mulți, dar nu banul este scopul în sine, ci provocarea de a realiza ceva deosebit. Adesea au în paralel preocupări spirituale.

Defecte : Autoritarism, impulsivitate, posesivitate, lipsă de scrupule, obsesia controlului și a puterii.

În dragoste :Personalitatea lor radiantă, plină de forță, atrage ca un magnet. Au mai multe iubiri, mai toate intense, și adesea ajung într-un punct când trebuie să facă o alegere importantă în viața sentimentală.

Ziua de naștere 18 (finaliștii)

Personalitate : Capabili, cu caracter puternic, curajoși și hotărâți, cei născuți pe 18 împlinesc aproape mereu ce-și pun în minte. Sunt independenți, înflăcărați și idealiști, dar nu până într-atât încât să piardă contactul cu realitatea. Au un acut simț al afacerilor și al banului, pot să administreze firme mari și prospere. Au succes mai ales în comerț și servicii. Pot fi fini psihologi, pot avea talent artistic, ba chiar și… politic!

Defecte : Încăpățânare, despotism, dificultatea de a înțelege și a ierta, de a evita gândurile de răzbunare, care se pot întoarce împotriva lor.

În dragoste : Au sentimente pasionale, arzătoare, pe care nu se tem să și le exprime, ba chiar să le însoțească de gesturi impresionante, dramatice. Chiar dacă nu sunt un exemplu de fidelitate, își respectă și își ocrotesc familia cu dragoste.

Ziua de naștere 19 (hotărâții)

Personalitate : Hotărâți și mari iubitori de libertate, cei născuți pe 19 nu fac decât ce doresc ei. Sunt ambițioși și mânați de imboldul de a reuși, de a câștiga putere, de a ajunge să fie recunoscuți și respectați. Organizați și eficienți, ajung să fie piloni de rezistență ai sectorului în care activează. Au aspirații nobile, sunt foarte intuitivi și înzestrați cu imaginație și talent. Iubesc noul și schimbul de idei. Năvalnici la interior, își controlează emoțiile cu destulă abilitate.

Defecte : Neliniște, stări de spirit schimbătoare, orgoliu, infatuare, impresia că sunt superiori celorlalți.

În dragoste : Au o sexualitate puternică și mult farmec. Sunt foarte căutați de sexul opus. Iubesc cu pasiune, însă nu le place să-și etaleze sentimentele în public. Sunt capabili de sacrificiu pentru omul iubit.

Ziua de naștere 20 (sensibilii)

Personalitate : Foarte sensibili la mediul înconjurător, cei născuți pe 20 își acordează emoțiile la acesta. Aspiră la armonie, frumusețe și afecțiune. Deși par liniștiți și retrași, au cultul prieteniei și sunt făcuți să trăiască în pereche. Sunt foarte buni colaboratori, asociați sau consultanți, aportul lor este deosebit de prețios, dar nu le place să iasă în față. Au o gândire profundă, analitică și imaginativă, iau lucrurile în serios, sunt atenți la detalii.

Defecte : Reticență, stări de spirit schimbătoare, lipsă de încredere în propriile forțe, incapacitatea de a răspunde „nu” la solicitări, care-i face lesne de exploatat.

În dragoste : Pot dărui mult, dar cer mult în schimb. Au foarte mare nevoie de iubire și căldură, de atingeri tandre și de vorbe dulci. Sunt parteneri fideli, înțelegători și diplomați.

Ziua de naștere 21 (sociabilii)

Personalitate : Comunicativi și foarte deschiși către ceilalți, cei născuți pe 21 au un talent social înnăscut. Dețin darul de a-i antrena, entuziasma, atrage, înveseli etc. pe oameni. Se remarcă la petreceri sau alte evenimente mondene. Sunt plini de vitalitate, iuți de minte, talentați. Au putere de convingere, sunt extrem de dotați pentru intermedieri și vânzări. Provocarea pentru ei este să-și canalizeze bogatele aptitudini către scopuri precise și să persevereze în atingerea lor.

Defecte : Instabilitate, lipsă de disciplină, superficialitate, tendința de a se risipi în mai multe direcții fără să finalizeze.

În dragoste : Sclipitori și plini de farmec, nu întâmpină nicio dificultate în a lega o relație. Problema se poate ivi în a o menține… Le trebuie un partener ager și sensibil, dar ceva mai stabil.Ziua de naștere 22 (ambițioșii)

Personalitate : Dispunând de forță, stăpânire de sine și o mare ambiție, cei născuți pe 22 au un spirit de anvergură. Au un caracter puternic, simț practic, creativitate, inițiativă, talent de lider și abilitatea de a-i influența pe ceilalți. Acțiunile lor se îndreaptă către afaceri de mare întindere, imperii financiare, putere politică, faimă. Orientarea către materie predomină, iar pornirea de a acumula, de a face avere îi propulsează adesea în lumea plutocrației. Destinul lor este măreț, promițător, dar poate fi dificil.

Defecte : Infumurare, lipsă de scrupule, inflexibilitate, nesiguranță, lăcomie, tendințe acaparatoare și manipulative.

În dragoste : Sentimentele lor nu cunosc cale de mijloc: iubesc sau detestă. Caută un partener din același aluat, cu aceleași ambiții, de preferat care provine dintr-o clasă socială de vârf.


Ziua de naștere 23 (spontanii)

Personalitate : Inteligenți, flexibili, agili și ingenioși, cei născuți pe 23 au o mare capacitate de a se adapta la situații. Reacționează spontan, rapid și adecvat. Pentru ei viața este o aventură prin care pot experimenta mereu lucruri noi și incitante. Socializează ușor și au darul comunicării. Imaginativi și perspicace, au talente diverse și interese multiple. Au un destin schimbător, dar nu le lipsește șansa.

Defecte : Inconstanță, nerăbdare, lipsă de tenacitate, înclinare către adicții, mai ales alcool, mâncare, tutun, eventual droguri.

În dragoste : Sunt afectuoși și sensibili, dar marea lor curiozitate îi îndreaptă spre mai multe legături, dintre care unele nepotrivite sau imposibile. Își doresc totuși un echilibru afectiv, așa că până la urmă fac tot posibilul să fondeze o căsnicie armonioasă și stabilă.Ziua de naștere 24 (prietenoșii)

Personalitate : Mărinimoși, săritori și gata să raspundă prompt la solicitări, cei născuți pe 24 sunt foarte buni prieteni. Pentru ei, cercul apropiaților este sfânt și sunt gata să facă sacrificii pentru a păstra bunele relații. Pe umărul lor fidel și devotat poți să te sprijini sau poți să plângi. Altfel, sunt persoane casnice și responsabile, dar care au adesea, grație sensibilității, veleități artistice, mai ales dramatice sau actoricești.

Defecte : O prea mare sensibilitate și emotivitate, o indulgență exagerată, de care alții pot încerca să abuzeze; indolență.

În dragoste : Sunt romantici, au emoții puternice, le place să-și arate dragostea. Au o enormă nevoie de afecțiune. Sunt plăcuți de sexul opus și pot avea avantaje prin intermediul lor. Plini de farmec, sunt iubiți de soții/soțiile lor.

Ziua de naștere 25 (intelectualii)

Personalitate : Posesori ai unei judecăți logice și pătrunzătoare, cei născuți pe 25 strălucesc prin facultățile intelectuale și prin dorința de studiu, de instruire. Le place să afle, să cerceteze, să investigheze și trebuiesc încurajați de mici în această direcție, fiindcă este păcat ca înzestrarea lor să nu fie folosită. Au o intuiție excelentă, pe care trebuie să se obișnuiască să o asculte. Sunt firi care nu suportă restricțiile și preferă să lucreze independent, în liniște și retragere.

Defecte : Răceală, aroganță, atitudine de superioritate, spirit critic, melancolie.

În dragoste : Sensibilitatea lor afectivă este mare, dar se feresc să lase să se vadă acest lucru. Sunt reținuți, nu-și comunică emoțiile și reușesc anevoie să lege sau să mențină o relație. Au putere de atracție, însă sunt greu de înțeles.

Ziua de naștere 26 (afaceriștii)

Personalitate : Energici, eficienți și ambițioși, cei născuți pe 26 au stofă de afaceriști. Sunt buni organizatori, inteligenți, realiști, cu viziune de ansamblu și putere de răzbatere. Se descurcă excelent în hățișul finanțelor. Managementul lor este diplomat și cooperant. Relațiile sociale și familia contează la ei cel puțin la fel de mult cât cariera (care sigur contează!). Își găsesc siguranța când stabilesc un echilibru între toate acestea.

Defecte : Tendința de a se atașa excesiv de lucruri și oameni, scepticism, ranchiună, gelozie, încăpățânare.

În dragoste : Au pasiuni devoratoare, pe care se străduiesc să și le stăpânească. Pot dărui mult în dragoste, dar cer la fel de mult. Dilema lor este cum să balanseze setea de absolut cu compromisul necesar menținerii cuplului, de care au atât de mare nevoie.

Ziua de naștere 27 (organizatorii)

Personalitate : Deschiși la minte, dinamici, entuziaști și idealiști, cei născuți pe 27 au darul de a-i inspira și organiza pe ceilalți. Sunt autoritari fără să fie duri. Au talente multiple. Îi întâlnim des în mediul cultural, științific, politic, artistic. Sunt performanți în comunicare, relaționeaza ușor, iubesc călătoriile. Au simț social. Cu cât fac mai mult pentru ceilalți, cu atât vor primi mai mult în schimb.

Defecte : Exigență, tendința de a dezvolta atașamente nocive; au adesea senzația că nu au primit ce meritau în viață, autoinducându-și o serie de frustrări.

În dragoste : Fascinează prin ținută și carismă. Sunt romantici și își exprimă simțămintele cu patos, uneori puțin cam prea dramatic. Poartă inconștient în minte portretul partenerului ideal, ceea ce poate fi un handicap în calea împlinirii afective.

Ziua de naștere 28 (asociații)

Personalitate : Plini de inițiativă și mânați de dorința de a se impune, cei născuți pe 28 au stofă de lider, dar au mai mare succes în asociere decât singuri. Au o fire puternică, dar contradictorie. Cooperanți și totodată independenți, se simt în largul lor când au libertate de mișcare, însă au nevoie de încurajări pentru a reuși. Sunt prin excelență niște inițiatori și le trebuie cineva care să finalizeze ceea ce ei încep. Buni strategi, au o minte analitică, inovatoare și lucidă, care vede bine în perspectivă.

Defecte : Încăpățânare, rigiditate, iritabilitate, agresivitate, înclinație către risc.

În dragoste : Pasionali, plini de vigoare erotică și magnetici sexual. Însetați de iubire, dar rar au răbdare să construiască o relație stabilă. Destinul lor amoros este frământat, plin de suișuri și coborâșuri.

Ziua de naștere 29 (vizionarii)

Personalitate : Personaje cu totul speciale, cei născuți pe 29 se bucură de instincte și intuiții ieșite din comun. Sunt niște vizionari. Detestă banalitatea, au țeluri înalte și proiecte ambițioase. Pot face multe lucruri în viață dar, indiferent ce fac, le trebuie mereu hrană pentru spirit (cultură, religie, filozofie, știință etc.). Se disting întotdeauna prin ceva și au mare nevoie de atenție. Adesea întâmpină frustrări sau provocări spre mijlocul vieții (30-35 ani).

Defecte : Tendința de a alterna perioadele de exaltare cu cele de depresie și anxietate; sensibilitate la influențele mediului, imprudență.

În dragoste : Au mult sex-appeal, emoții năvalnice și nevoi afective uriașe. Dar relația de cuplu este o zonă fragilă, în care nu fac cele mai fericite alegeri. Îndoieli, decepții, neîmpliniri legate de sexul opus.Ziua de naștere 30 (creativii)

Personalitate : Dăruiți cu sensibilitate, dragoste pentru frumos și o doză neobișnuită de creativitate, cei născuți pe 30 au suflet de artist. Caută armonia, sunt inspirați, au talent și simt pornirea să îl manifeste, dacă nu prin profesie, măcar ca hobby sau în viața de fiecare zi. Sunt simpatici, entuziaști, își fac repede prieteni, au darul vorbirii și foarte multă putere de convingere. Problema lor este că tind să se risipească în lucruri mărunte în loc să-și focalizeze energiile pentru a-și exploata potențialul.

Defecte : Dezordine, lipsă de consecvență, superficialitate, stări de spirit schimbătoare, încăpățânare.

În dragoste : Fermecători, seducători, tandri și iubitori, cuceresc fără efort. Totuși, au tendința de a-și controla partenerul, lucru pe care acesta s-ar putea să nu-l tolereze. Au noroc în dragoste, dar un noroc cam schimbător…


Ziua de naștere 31 (făurarii)

Personalitate : Harnici, pricepuți, practici, responsabili și atenți la detaliu, cei născuți pe 31 sunt niște maeștri făurari. Au talentul de a prelucra materia și tot ce iese din mâna lor este temeinic, frumos și funcțional. Se concentrează bine, sunt disciplinați, perseverenți și organizați. Au o minte clară, lucidă, învață ușor, reușesc bine și în activitățile de natură intelectuală. Sunt oameni cu principii, care pun preț pe valorile solide și consacrate, precum familia, tradiția, munca.

Defecte : Rigiditate, încăpățânare, intransigență, avariție, orgoliu, reprimarea emoțiilor.

În dragoste : Au sentimente profunde, pe care le exteriorizează doar atunci când sunt siguri că nu vor fi respinși. Nu se lasă duși de valul pasiunii, iar iubirea lor se instalează progresiv, în timp. Sunt loiali partenerului și familiei.http://feeds2.feedburner.com/Soarelemeueștitu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.