Ingerii exista …

Bună seara și bine v-am regăsit prieteni
În această seară vă povestesc despre o amintire cu îngeri.
Eu cred că îngerii mă ajută în fiecare zi nu numai să-mi amintesc despre ei în amintiri deoarece trăiesc momente de liniște și simt liniștea interioară în fiecare zi.
Când aveam 16 ani mergeam pe strada și îmi aduc aminte că bătea vântul foarte tare. Mă întorceam de la școală și mergeam spre casă, dar o anume vitrină din centrul orașului m-a determinat să mă opresc și să mă uit la o galerie de tablouri frumoase iar pe lângă ele și între ele erau ghivece de flori, cu mușcate și trandafiri japonezi.Am mai făcut exact doi pași și în fața mea a cazut un ghiveci imens de flori. Era de fapt o oală imensă emailată transformată într-un ghiveci de flori. Dacă nu m-aș fi oprit foarte puțin în fața vitrinei, probabil că ghiveciul cel imens și îngrozitor mi-ar fi căzut în cap și acum nu aș mai fi fost aici. În majoritatea problemelor ivite se poate înțelege și faptul că gîndindu-ne la îngerii păzitori ei ne sunt prin preajmă mereu.
Puteți să vă gândiți că a fost o simplă întâmplare, însă eu am trăit atât de multe și am simțit atât de puternic protecția îngerilor încât nimic nu mă mai poate face să cred că m-am înșelat de fiecare dată.
O seară frumoasă de weekend vă doresc tuturor !!!

http://feeds2.feedburner.com/Soarelemeueștitu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.