Weekend la munte

Buna ziua, prieteni dragi!
Va doresc un weekend minunat alaturi de cei dragi!
Eu, astazi voi pleca intr-un weekend frumos alaturi de prietena mea draga. Plecam cu drag spre muntele nostru drag, si sper ca ne vom distra de minune. Nici nu avem cum sa nu ne distram, mai ales ca acolo ne asteapta o ciorba de burta calda, cu multa smantana in ea, mmm, sper ca nu v-am facut pofta :p.
Prietena mea cea mai buna imi spunea sa plecam cu masina ei, dar eu  cred ca distractia mare este atunci cand calatoresti cu trenul, cel putin mie asa imi place. Acum, eu cu ea trebuie sa cadem la pace, cu ce vom merge, cu trenul sau cu masina ei…
Tin minte cand am plecat prima data cu ea la munte, ne-am distrat de minune, a fost ceva de vis, de aceea sper ca si acu ne vom distra la fel.
In primul rand cand voi ajunge acolo, as vrea neaparat sa merg la o manastire, si sa vizitez toate locurile frumoase. Stiu ca si prietena mea va fi de acord cu ideea mea, mai ales ca ei ii place foarte mult sa viziteze tot ce este frumos.
Deja mai este un pic si trebuie sa plecam, de aceea m-am gandit sa  va impartasesc si voua dorinta mea de a pleca la munte in acest weekend frumos si insorit.
Va pup si aveti grija de voi.
Weekend placut sa aveti, oameni frumosi!

http://feeds2.feedburner.com/Soarelemeueștitu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.