O zi de miercuri superbă …

M-am trezit cam târziu astăzi față de alte dimineți…încerc sa ma adun ca să mă pregătesc de o nouă zi….
Nu știu de ce dar am senzația că încep o nouă viață de astăzi .. o veste îmbucurătoare m-a schimbat, m-a făcut să mă simt altfel și m-am gândit să vă împărtășesc simțurile mele, bucuria de a trăi mai frumos cu voi… dragi cititori.
Vestea îmbucurătoare se leagă de existența mea de aici înainte.🙌
Nu pot spune că … mai aștept și alte vești care se leagă cu vestea de astăzi.
Dar ca să nu o mai lungesc cu veștile pot spune că mă felicit ca nu am renunțat și pentru că am ajuns în punctul de unde vroiam să încep.😋
Schimbările și veștile pe care le poți primi te fac un alt om, te fac să ai mai multă încredere în tine în general, te fac să zâmbești întradevăr și dacă mai ai și prieteni care te ajută în cele mai grele momente poți să te numești un om norocos sau un om care știe pentru ce trăiește.
Știm cu toții că viața însăși nu poate fi un suiș etern și nici nu îți poate aduce în fiecare zi cam ceea ce îți dorești sau vești care să te facă să plângi de fericire.
Pentru ziua de astăzi vestea care îmbucurat foarte mult pentru mine, pot spune că am plâns de fericire și în acel moment nu mi-a venit să cred.
Pentru asta pot să mulțumesc prietenei mele care m-a ajutat să-mi realizez visul, un vis care îl credeam pierdut … și totuși nu este… 💔
O zi de miercuri plină de satisfacții și realizări vă doresc tuturor …

http://feeds2.feedburner.com/Soarelemeueștitu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.