Amenajarea locuinței … Bucătărie cu stil

Deși sunt în curățenie de iarnă mă tot gândesc cum să-mi reamenajez bucătăria pentru păstrarea unei bucătării ordonate și organizate. Cel mai mult timp eu îl petrec la serviciu, și nu acasă iar din cauza acestui fapt de multe ori nu servesc și nu gătesc acasă. Pentru acest lucru m-am gândit să-mi reamenajez bucătăria cu stil.
Am împărțit spațiul din interiorul bucătăriei în așa fel  încât să am loc pentru toate. Dulapul cu sertare l-am pus într-un colț, centrala termică proprie am suspendat-o lângă geam, aragazul pe partea cealaltă dar tot lângă geam.
Funcțiile le-am combinat într-un singur spațiu: zona de lucru, de spălat vase, zona unde servesc micul dejun și zona de gătit (gătesc când sunt acasă, în concediu de sărbători sau în concediul de vară).
Spațiul bucătăriei mele este  îngust și limitat. Fiecare amenajare pe care am oferit-o am avut în vedere la maxim, orice metru pătrat disponibil pentru a-mi păstra economisirea spațiului într-un mediu în care toate cele necesare îmi sunt utile, dând farmec bucătăriei cu stil.
Economisirea spațiului în bucătărie am realizat-o cu un mic efort compartimentând eficient și sertarele de la dulapuri. Așa că în dulapurile suspendate am aranjat paharele și cănile, într-unul, iar în celălalt suspendat cutiile cu ceaiuri și diverse pungi cu făină, zahăr, bidoane cu ulei, în dulapul cu sertare care l-am aranjat într-un colț de bucătărie mi-am pus vesela, pungile pentru cumpărături, împăturite frumos, cărțile de bucate și mici accesorii mărunte specifice bucătăriei.
Corpurile suspendate și dulapul cu sertare aranjate frumos în bucătărie, cît și centrala termică, aragazul și chiuveta are un contrast interesant cu peretele accentuând suprins și plăcut decorul bucătăriei cu stil tineresc.

http://feeds2.feedburner.com/Soarelemeueștitu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.