SPORT ÎN TIMPUL LIBER … MERSUL PE ROLE …

http://dict.space.4goo.net/dict?q=role

Distrează-te şi arde caloriile în acest anotimp de vară care îţi face simţită prezenţa cu paşi repezi. În această perioadă cu toţii ne dorim să eliminăm kilogramele acumulate în anotimpul rece şi de sărbători.
Chiar dacă nu ajungi la o sală de aerobic există şi alte activităţi plăcute pe care le poţi practica cu prietenii tăi şi care te vor ajuta să arzi câteva sute de calorii în doar câteva minute.
Slăbeşti, îţi dezvolţi musculatura sau ţi-o menţii şi îţi redobândeşti starea de bine, totul prin distracţie.
Ti se pare încredibil? Nu ar trebui, întrucât pentru asta există rolele. Avantajul lor asupra sănătăţii sunt nenumărate, aşa că nu ar trebui să le ocoleşti.
Datorită faptului că sunt mai blânde cu articulaţiile, îţi antrenează musculatura, sistemul cardiovascular şi cel respirator, rolele sunt ideale pentru toate vârstele.
Eu practic acest sport de la o vârsta foarte mică, aveam doar 13 ani când tatăl meu mi-a cumpărat o pereche de patine pe role, dându-mi-le cadou de ziua mea. De atunci patinez şi îmi face foarte mare plăcere când mai am şi o companie plăcută lângă mine. Caloriile mi le ard foarte repede,  în maxim 1oră mă simt ca un fulg şi foarte binedispusă.
Patinajul pentru mine este viaţa mea pot spune pentru că îmi dă siguranţa să mă menţin în formă, gândesc limpede şi nu mă mai simt stresată de viaţa cotidiană, îmi şi oferă o atmosferă potrivită pentru a învăţa sau a exersa câteva mişcări … nu sunt foarte dificile, iar dacă eu pot şi mă simt relaxată …. poţi şi tu dragă cititorule …
Trebuie să te gândeşti că într-o oră de mers pe role, eu ard aproximativ 900 de calorii, mă distrez cu prietenii plimbându-ne prin parc, îmi petrec timpul liber relaxat şi este sportul care m-a avantajat cel mai mult şi m-a echilibrat fizic şi psihic.
Dacă nu şti încă să mergi pe role, poţi lua cu tine câţiva prieteni care ştiu să se plimbe în aer liber cu rolele şi … aşa vei învăţa şi tu susţinându-te într-o oarecare masură alături de ei până cînd vei învăţa. Nu este greu … greu este să nu vrei şi să nu îţi placă, dar dacă ai companie în oarecare măsură cu prieteni de genul acesta, nu îi îndepărta de tine, alătură-te şi tu …
Eu consider că ceea ce pot face eu, poţi face şi tu …
Alătură-te unui grup de prieteni şi vei putea să îţi satisfaci timpul liber, să slăbeşti, să îţi întreţii prieteniile, să te distrezi, să zâmbeşti, să râzi… 
După o zi pe role te vei simţi mult mai bine şi te vei simţi în formă.
Aşa că eu vă urez în continuare o zi frumoasă de vară  în compania celor dragi şi nu uitaţi să acordaţi timpului liber un moment de relaxare … cum ar fi plimbatul cu rolele….
Weekend plăcut tuturor !!!
Gabriella
http://feeds2.feedburner.com/Soarelemeueștitu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.