O descriere despre mine ….

Motto :
Daca nu iti cunosti limitele, defineste-le! 
Daca le cunosti, depaseste-le! – Adrian Moisei 

Pentru ca nu m-am prezentat pana acum… am sa incep descrierea in momentele ce urmeaza 
(Niciodata nu este prea tarziu!).
Ma numesc Gabriela si locuiesc intr-un oras foarte frumos numit Orasul Ploiesti.
Sunt o fire sociabila, creativa, imi place sa glumesc si sa rad (atunci cand consider ca este cazul).
Imi place sa fiu sincera si daca ma deranjeaza ceva spun.
Ascult cu placere povestile sau exteriorizarile prietenilor, cunostintelor si a celorlalti care nu ma cunosc inca (virtual vorbind sau telefonic), nu ma plictisesc niciodata in nici-o companie as fi.
Imi place sa ascult muzica, sa cant, sa dansez. Deseori ascult muzica scriind sau in plan administrativ facand altceva in casa.

Sunt o persoana romantica, religioasa, imi plac plimbarile de seara (in special) si excursiile.
Imi plac saruturile pe frunte si imbratisarile lungi.
Imi place sa visez dar sa si imi realizez visurile.
Imi place sa primesc complimente, flori (trandafiri sau crini, in special).
Sunt un suflet printre alte suflete care stie sa iubeasca, am avut prima dragoste si pentru prima data am simtit cum inima imi batea numai pentru el.
Sunt iertatoare, iert si trec cu vederea peste unele lucruri.
Imi place sa fiu respectata si sa respect, sa fiu iubita dar sa si iubesc.
Alaturi de familie sunt devotata si imi place viata alaturi de ei. Imi place sa ma simt bine, sa fac ce imi place, sa am in preajma oameni alaturi de care ma pot dezvolta.
Alaturi de parinti am invatat ca ei sunt cea mai mare comoara pe care ne-o da Dumnezeu. Ca indiferent cu ce gresim sau cat gresim, in inima si in ochii parintilor nostri vom fi mereu cei dintai si singurii care conteaza.
Am invatat ca Dumnezeu iti scoate in cale oameni care sa te ghideze in momentele grele din viata ta. De multe ori iti dai seama, tarziu, care a fost scopul acelui om cunoscut in viata ta si de ce in momentul de atunci?!
Am invatat ca iubirea te face sa te simti cel mai puternic si cel mai vulnerabil om de pe pamant.
Am invatat deseori ca pentru a fi in armonie, in intelegere cu ceilalti trebuie sa ai o relatie deosebita cu tine insuti, sa sti sa te ierti, sa te accepti, sa inveti, sa uiti.

Nu imi plac oamenii aroganti. Oamenii care se cred superiori, desi intelectual sau spiritual nu sunt. Nu imi plac oamenii care isi rezolva problemele intr-o maniera agresiva. Nu imi place sa fiu tratata ca pe un obiect. Nu imi place barfa, nu imi place sa aflu lucruri neadevarate despre mine.
In mare parte pot spune ca sunt o persoana calma, dar atunci cand intervin neplaceri nu pot spune ca pot trece cu rabdare peste toate mizeriile … dupa ce ma aprind, imi trece.
Prin urmare important este sa fiu impacata eu cu mine, sa fiu constienta de lipsuri sa le acopar, pentru ca indiferent de natura situatiei sa pot spune ca nu mie rusine de ceea ce sunt sau ce am facut sau fac.

Imi place sa scriu … asta fiind un lucru care ma relaxeaza foarte mult. Chiar si la locul de munca unde lucrez scriu foarte mult si asta cu o mare placere si in fiecare zi. Cand scriu ma simt mai impacata cu mine insumi.
Nu incerc sa par nimic din ceea ce nu sunt.

Mi-ar place sa scriu mai multe despre mine,  dar nu vreau sa va plictisesc si sa va retin din activitatile voastre care probabil va sunt utile …

Cu mult drag si simpatie pentru voi ….
Gabriela Cojocaru

http://feeds2.feedburner.com/Soarelemeueștitu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.